Januari vetverlies Challenge - Coach Van Doorn
Meteen naar de inhoud

Drukt jouw buik in je riem?

Dit is jouw stok achter de deur om eindelijk van die vetrollen af te komen.

12 weekse- vetverlies challenge. Start: 2 januari 2023.

New Year, New You

Weet jij niet meer het verschil tussen één kerstkransje of één heel pak?
Heb jij grotere borsten dan je vrouw?

Hijg je als een hond met obesitas als je de trap oploopt?
Hoe gezonder jij bent, hoe meer tijd je met je familie kunt besteden. Jouw familie verdient het dat jij gezond bent.

Ik help drukke mannen van hun buik(je) af!

Start samen met mij 2023 gezond. Januari is hét perfecte moment om aan je gezondheid te werken. Niet alleen omdat jij nu écht denkt dat het je gaat lukken maar ook omdat ik al weet dat je over 3 weken een trouwe sponsor bent van jouw sportschool. Zonde.
Daarom start op 2 januari 2023 de 12-weekse vetverlies challenge.

  • Volgend jaar heb je een ander goed voornemen. In ieder geval niet afvallen.
  • Je leert fatsoenlijk eten zonder achterlijke eetlijstjes.
  • Je hoeft geen bodybuildingschema’s te doen en ook niet dagelijks naar de gym. Dat ga je niet volhouden anders had je er wel anders uitgezien.
  • Alles stap voor stap op jouw tempo.

Waarschuwing: Na afloop van deze challenge zul je nieuwe broeken moeten kopen. Ik beloof je dat je oude broeken zullen afzakken.
Deze kosten kun je niet op mij verhalen.

Dit is jouw stok achter de deur om jouw doelen te behalen.

Garantie:

Als jij na 12 weken niets bent afgevallen, geef ik je jouw geld terug.

Inhoud Challenge

Handige voedingsapp

Eindelijk een app die wél werkt. Volledig dagmenu met elke dag variërende maaltijden. Volledig afgestemd op wat jij lekker vindt én wat je nodig hebt.

Met 1600+ recepten zit er altijd iets bij wat je lekker vind.

Niet meer nadenken over wat je moet eten

Makkelijke recepten die zelfs jij zonder kooktalent kunt maken.

Elk recept bevat een duidelijke ingrediëntenlijst en een eenvoudige bereidingswijze.

Zelfs als jij water laat aanbranden kan jij uit de voeten met de recepten.

Geen boodschappenstress

Met het handige in-app boodschappenlijstje doe je eenvoudig je boodschappen. Ben je extra lui? Laat het dan eenvoudig direct thuisbezorgen via AH!

Persoonlijk trainingsschema

Gericht op het opbouwen van kracht en spiermassa. Volledig wetenschappelijk onderbouwde methodes voor het beste resultaat.

Jouw tijd is kostbaar. Daarom duren de trainingen maximaal 1 uur.

Complexe wetenschappelijke kennis in eenvoudige Jip en Janneke taal. Afgestript tot de absolute kern. School was al saai genoeg, laten wij het leuk houden.

Wekelijks persoonlijk contact

Nee, ik ga je niet vertellen dat je beter een appel kunt eten dan een snickers. Je bent een volwassen vent, dat weet je allang. Zo niet dan was dit jouw gratis tip.

Tijdens de coaching gesprekken zal ik je bewust maken van je valkuilen en je tips en trucs geven om deze te overwinnen. Ik begeleid je naar jouw doelen en leer je hoe je het behaalde resultaat vasthoudt.

Coaching op maat

Het maakt niet uit wat je startpunt is en wat je wensen zijn, iedereen begint ergens. Het plan wordt volledig op jouw situatie afgestemd.

Je hebt bijna de eindstreep van de pagina behaald. Tijd om de eindstreep van jouw doel te behalen. Laten we samen kijken hoe we dit gaan doen. Laat je gegevens achter en oordeel zelf in een persoonlijk gesprek of ik jou WEL kan gaan helpen.

OVER MIJ

Pieter van Doorn

Echtgenoot, vader van een 2-jarige zoon en in het dagelijks leven werkzaam bij de Politie. Fitness en voeding is mijn passie.

Ik stoor mij aan alle misinformatie rondom voeding, training en afvallen. Als coach wil ik jou helpen door de bomen het bos weer te zien en de feiten van fabels te onderscheiden.

In 2021 ben ik cum laude geslaagd voor de Henselmans Personal Trainer Cursus. Daarom mag ik mij officieel een expert noemen op het gebied van vet verliezen en spiermassa opbouwen.

Met die kennis wil ik jou helpen om van je buikje af te komen.
Ben jij klaar om in 2023 fit te worden?

Lees wat mijn klanten zeggen…

Bekijk de transformaties en lees wat mensen zeggen over hoe ik hun heb geholpen.

Niels

“Ik ben begonnen met een traject bij Pieter omdat ik zelf niet goed wist waar ik moest beginnen. Voornamelijk omdat ik niet goed wist hoe ik mijn trainingen in de sportschool moest doen. Daarnaast kwam het hele voeding- en slaapverhaal. Ik heb gemerkt dat ik op die gebieden skills heb opgebouwd voor het leven.

Dit had ik niet alleen gekund. Dus als je twijfelt en denkt ‘ik zoek het zelf nog wel een poosje uit’, kan ik alleen maar aanraden om morgen te beginnen en dan weet je over een paar maanden echt een heel stuk meer over jezelf.

Alles gaat op je eigen tempo en ik heb het als heel prettig ervaren! Thanks Pieter!”

Thomas

“Ik wilde 5 kilo kwijt raken tijdens de 60 dagen challenge maar was vooraf nogal cynisch en sarcastisch over het afvallen, eten, sporten enzo.

Door zeer relaxt met mij om te gaan, mij te helpen daar waar je kon en een schop onder mijn hol te geven daar waar nodig was heb je deze bedenkingen bij mij weggenomen. Ik ben nu 8 kilo kwijt en mijn buikomtrek is met 21 cm gedaald en dat in 60 dagen tijd!

Je manier van coachen heb ik als eerlijk en helder ervaren en je geeft uitgebreide informatie. Ondanks dat ik nogal cynisch en sarcastisch was ben ik blij dat ik heb mee gedaan. Ik voel mij dankzij de challenge en jouw programma een flink stuk fitter en fijner in m’n vel. Gewoon super man!”

“Ik wilde afvallen en mijn kennis m.b.t. voeding verbeteren. Ik vond een PT altijd erg duur, maar door mij aan te moedigen en aan te tonen hoe goed de resultaten zijn zie ik nu de waarde er van in.
De resultaten zijn het geld dik waard.

Tijdens de 60-dagen challenge ben ik nu ruim 5 kilo afgevallen en ik ben veel bewuster bezig met mijn voeding. Je manier van coachen is een stok achter de deur om je doelen te behalen, maar niet op een strenge of autoritaire manier.

Een mooie toevoeging zou zijn om de online check-in af te wisselen met de ZOOM check-ins. Ook zou de klant de check-in moeten kunnen voorbereiden zodat jij gerichte info hebt en tijdens de check-in van te voren al je antwoorden op hun vragen klaar hebt.

Ga door met de informatie die je elke week verstuurd via de mail. Ik ben heel blij dat ik dit traject met jou ben aangegaan. Ik ben ook super trots op het behaalde resultaat en voel mij ook veel beter.”

Jacco

“Pieter helpt mij om inzicht te krijgen in mijn eigen lijf. Ik vertelde wat ik wil bereiken en Pieter zet een plan neer. Niet een uit de lucht gegrepen plan, maar voorzien van sterke onderbouwing met de nodige artikelen voor mijn lering.

Niet alleen zie ik elke week resultaat, maar ik voel het ook. Zo voel ik het ook wanneer ik een avond genoten heb en de volgende dag wil trainen. Pieter steunt enorm bij de die inzichten en geeft mij de nodige schop onder m’n kont als ik dat nodig heb.”

Rick

Dit is speciaal voor jou als je…

  • …een drukke man bent die van zijn buikje af wil
  • …jezelf fitter wilt voelen
  • …weer trots wilt zijn op je eigen lichaam
  • …je aankomende zomer zonder schaamte je T-shirt uit wilt trekken op het strand
Let op: Ik heb nog 4 plekken vrij van de 10!

Een greep uit een aantal coaching gesprekken…

Ontvang nu alle informatie

Laat nu je gegevens achter, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Je kunt je aanmelden tot 31 december 23.59 uur. Zorg dat je niet te laat bent.

0
Dag
0
Hour
0
Minute
0
Second