Premium Coaching - Coach Van Doorn
Meteen naar de inhoud

Drukt jouw riem in je buik?

Dit is jouw stok achter de deur om eindelijk van die vetrollen af te komen.

Afvallen met bier, wijn, pizza en sushi

Doe jij jaarlijks minimaal 1 poging om af te vallen, zonder resultaat?
Hijg je als een hond met obesitas als je de trap oploopt?
Heb jij grotere borsten dan je vrouw?
Ben jij al jaren een trouwe sponsor van je sportschool? Zonde.

Het is tijd om het anders aan te pakken.

Dit wordt jouw laatste poging om af te vallen. Daarna is het niet meer nodig. Beloofd.

 • Afvallen terwijl je blijft genieten van bier, wijn, pizza en sushi. Bij mij mag je alles.
 • Een strakke buik zonder honger lijden.
 • Je leert fatsoenlijk eten zonder achterlijke eetlijstjes, detoxen of shakes.

Start vandaag nog met afvallen. Wanneer jij op het strand je T-shirt uittrekt zullen je vrienden verbaasd zijn over hoe strak je buik is. Ze zullen je vragen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen…. en alleen jij weet dat.

Waarschuwing: Na afloop zul jij nieuwe broeken moeten kopen. Ik beloof je dat je oude broeken zullen afzakken.
Deze kosten kun je niet op mij verhalen.

Geloof je mij nog niet? Dat snap ik, je kent mij pas net. Bekijk daarom de resultaten die mijn klanten hebben behaald, die spreken voor zich.

REvolutionaire voedingsapp

Afvallen was nog nooit zo makkelijk

Eindelijk een app die wél werkt.
Volledig dagmenu met elke dag variërende maaltijden.
Helemaal afgestemd op wat jij lekker vindt én op wat je nodig hebt.

 • Zelfs als jij water nog laat aanbranden kan jij uit de voeten met de recepten.
 • Niet meer nadenken over wat je moet eten.
 • Geen boodschappenstress meer.

PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA

Sterke armen en een gespierde borstkas

Volledig gepersonaliseerd trainingsschema om meer kracht en spiermassa op te bouwen.

 • Afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden.
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodes voor het beste resultaat.
 • Je hoeft geen bodybuildingschema’s te doen en ook niet dagelijks naar de gym. Dat ga je niet volhouden anders had je er wel anders uitgezien.

PREMIUM COACHING OP MAAT

Ik ben jouw stok achter de deur

Nee, ik ga je niet vertellen dat je beter een appel kunt eten dan een snickers. Dat weet je allang en is zonde van mijn tijd. Zo niet dan was dit jouw gratis tip.

 • Expert in afvallen, vetverliezen en spiermassa opbouwen.
 • Ik help jou om jouw valkuilen te overwinnen.
 • Complexe wetenschappelijke kennis in eenvoudige Jip en Janneke taal. Afgestript tot de absolute kern. School was al saai genoeg, laten wij het leuk houden.

Je hebt bijna de eindstreep van de pagina behaald. Tijd om de eindstreep van jouw doel te behalen. Laten we samen gaan kijken hoe we dit gaan doen. Laat mij weten waar jij hulp bij nodig hebt en oordeel zelf in een persoonlijk gesprek of ik jou WEL kan gaan helpen.

Lees wat mijn klanten zeggen…

Bekijk de transformaties en lees wat mensen zeggen over hoe ik hun heb geholpen.

Niels

“Ik ben begonnen met een traject bij Pieter omdat ik zelf niet goed wist waar ik moest beginnen. Voornamelijk omdat ik niet goed wist hoe ik mijn trainingen in de sportschool moest doen. Daarnaast kwam het hele voeding- en slaapverhaal. Ik heb gemerkt dat ik op die gebieden skills heb opgebouwd voor het leven.

Dit had ik niet alleen gekund. Dus als je twijfelt en denkt ‘ik zoek het zelf nog wel een poosje uit’, kan ik alleen maar aanraden om morgen te beginnen en dan weet je over een paar maanden echt een heel stuk meer over jezelf.

Alles gaat op je eigen tempo en ik heb het als heel prettig ervaren! Thanks Pieter!”

Thomas

“Ik wilde 5 kilo kwijt raken tijdens de 60 dagen challenge maar was vooraf nogal cynisch en sarcastisch over het afvallen, eten, sporten enzo.

Door zeer relaxt met mij om te gaan, mij te helpen daar waar je kon en een schop onder mijn hol te geven daar waar nodig was heb je deze bedenkingen bij mij weggenomen. Ik ben nu 8 kilo kwijt en mijn buikomtrek is met 21 cm gedaald en dat in 60 dagen tijd!

Je manier van coachen heb ik als eerlijk en helder ervaren en je geeft uitgebreide informatie. Ondanks dat ik nogal cynisch en sarcastisch was ben ik blij dat ik heb mee gedaan. Ik voel mij dankzij de challenge en jouw programma een flink stuk fitter en fijner in m’n vel. Gewoon super man!”

“Ik wilde afvallen en mijn kennis m.b.t. voeding verbeteren. Ik vond een PT altijd erg duur, maar door mij aan te moedigen en aan te tonen hoe goed de resultaten zijn zie ik nu de waarde er van in.
De resultaten zijn het geld dik waard.

Tijdens de 60-dagen challenge ben ik nu ruim 5 kilo afgevallen en ik ben veel bewuster bezig met mijn voeding. Je manier van coachen is een stok achter de deur om je doelen te behalen, maar niet op een strenge of autoritaire manier.

Een mooie toevoeging zou zijn om de online check-in af te wisselen met de ZOOM check-ins. Ook zou de klant de check-in moeten kunnen voorbereiden zodat jij gerichte info hebt en tijdens de check-in van te voren al je antwoorden op hun vragen klaar hebt.

Ga door met de informatie die je elke week verstuurd via de mail. Ik ben heel blij dat ik dit traject met jou ben aangegaan. Ik ben ook super trots op het behaalde resultaat en voel mij ook veel beter.”

Jacco

“Pieter helpt mij om inzicht te krijgen in mijn eigen lijf. Ik vertelde wat ik wil bereiken en Pieter zet een plan neer. Niet een uit de lucht gegrepen plan, maar voorzien van sterke onderbouwing met de nodige artikelen voor mijn lering.

Niet alleen zie ik elke week resultaat, maar ik voel het ook. Zo voel ik het ook wanneer ik een avond genoten heb en de volgende dag wil trainen. Pieter steunt enorm bij de die inzichten en geeft mij de nodige schop onder m’n kont als ik dat nodig heb.”

Rick

Een greep uit een aantal coaching gesprekken…

Vrijblijvende sessie?

Laten we samen gaan kijken hoe we dit gaan doen.
Laat mij weten waar jij hulp bij nodig hebt en oordeel zelf in een persoonlijk gesprek of ik jou WEL kan gaan helpen.