Resultaten

Bekijk de transformaties en lees de verhalen.
Wil je ook blijvend resultaat? Ook jou kan ik helpen.

RESULTATEN

Brunie

Na jaren proberen af te vallen, zonder succes, is het me eindelijk gelukt met behulp van Coach Van Doorn.

Dit is het resultaat van consistentie en doorzettingsvermogen. Door de coaching heb ik geleerd wat voeding + sporten met je lichaam kan doen en hoe je het beste een gezonde levensstijl kan aannemen. Als ik het kan, kan jij het ook! En nu is het alleen nog een kwestie van doorpakken.

RESULTATEN

Kathelijne

Ik kwam op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Aan de slag met Pieter was mijn laatste hoop. En met resultaat!

Veel inzicht gekregen in mijn valkuilen en hoe ik deze kan ontwijken. Daarbij is de begeleiding erg persoonlijk en professioneel. Afvallen zonder honger lijden of speciaal dieet. Absoluut een aanrader.

RECENSIES

Testimonials

Pieter helpt mij om inzicht te krijgen in mijn eigen lijf. Ik vertelde wat ik wil bereiken en Pieter zet een plan neer. Niet een uit de lucht gegrepen plan, maar voorzien van sterke onderbouwing met de nodige artikelen voor mijn lering. Niet alleen zie ik elke week resultaat, maar ik voel het ook. Zo voel ik het ook wanneer ik een avond genoten heb en de volgende dag wil trainen. Pieter steunt enorm bij die inzichten en geeft mij de nodige schop onder m’n kont als ik dat nodig heb.

RICK

Pieter is een coach die er geen doekjes om windt. Hij is eerlijk, duidelijk en zorgt voor een fijne en persoonsgerichte begeleiding. Na jaren van alles geprobeerd te hebben, is het mij nu eindelijk gelukt om met behulp van de coaching resultaat te behalen. Het fijne aan de coaching is dat ik 24/7 terecht kan voor vragen en dat ik veel tips en tricks meekrijg. Ook krijg je een aangepaste sportschema en een voedingsplan. Wie eindelijk resultaat wil boeken, moet bij Pieter zijn.

BRUNIE

Na veel jaren afwachten met een ongezonde leefstijl heb ik toch eindelijk de stap gezet om het te gaan proberen via Pieter. Ik leer een hoop van zijn begeleiding en ik kan zelfstandig aan de slag gaan met mijn workouts. Ik ben bewuster van mijn intake en actiever in beweging waardoor ik snel resultaat boek en daarmee mijn doelen bereik!

AGNES

Pieter is een coach die weet waar hij het over heeft. Door een gestructureerde werkwijze weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

RICHY

Van Doorn coaching geeft mij een plan op maat. Uniek en specifiek op mij gericht. De coach heeft veel kennis van zaken en dat zie je terug in zijn werkwijze. Hij motiveert goed en er is veel ruimte voor reflectie en aanpassingen. Hij is kritisch, ook naar zichzelf. Streeft ernaar om het beste eruit te halen. 5 reeten!

MAX

Een coach met veel kennis van voeding, training enz., en een hele plezierige, persoonlijke aanpak. Niets werkte tot nu toe, maar nu haal ik eindelijk mijn doelen!

CLASINE BRAK
COACHING TRAJECT

Meldt je nu aan voor een gratis intake!