Resultaten - Coach Van Doorn
Meteen naar de inhoud

Resultaten

Bekijk de transformaties en lees de verhalen.
Wil je ook blijvend resultaat? Ook jou kan ik helpen.

“Ik wilde afvallen en mijn kennis m.b.t. voeding verbeteren. Ik vond een PT altijd erg duur, maar door mij aan te moedigen en aan te tonen hoe goed de resultaten zijn zie ik nu de waarde er van in.
De resultaten zijn het geld dik waard.

Tijdens de 60-dagen challenge ben ik nu ruim 5 kilo afgevallen en ik ben veel bewuster bezig met mijn voeding. Je manier van coachen is een stok achter de deur om je doelen te behalen, maar niet op een strenge of autoritaire manier.

Een mooie toevoeging zou zijn om de online check-in af te wisselen met de ZOOM check-ins. Ook zou de klant de check-in moeten kunnen voorbereiden zodat jij gerichte info hebt en tijdens de check-in van te voren al je antwoorden op hun vragen klaar hebt.

Ga door met de informatie die je elke week verstuurd via de mail. Ik ben heel blij dat ik dit traject met jou ben aangegaan. Ik ben ook super trots op het behaalde resultaat en voel mij ook veel beter.”

Jacco

“Ik wilde 5 kilo kwijt raken tijdens de 60 dagen challenge maar was vooraf nogal cynisch en sarcastisch over het afvallen, eten, sporten enzo.

Door zeer relaxt met mij om te gaan, mij te helpen daar waar je kon en een schop onder mijn hol te geven daar waar nodig was heb je deze bedenkingen bij mij weggenomen.

Ik ben nu 8 kilo kwijt en mijn buikomtrek is met 21 cm gedaald en dat in 60 dagen tijd!

Je manier van coachen heb ik als eerlijk en helder ervaren en je geeft uitgebreide informatie. Ondanks dat ik nogal cynische en sarcastisch was ben ik blij dat ik heb mee gedaan. Ik voel mij dankzij de challenge en jouw programma een flink stuk fitter, fijner in m’n vel. Gewoon super man!”

Thomas

“Ik ben begonnen met een traject bij Pieter omdat ik zelf niet goed wist waar ik moest beginnen. Voornamelijk omdat ik niet goed wist hoe ik mijn trainingen in de sportschool moest doen. Daarnaast kwam het hele voeding- en slaapverhaal. Ik heb gemerkt dat ik op die gebieden skills heb opgebouwd voor het leven.

Dit had ik niet alleen gekund. Dus als je twijfelt en denkt ‘ik zoek het zelf nog wel een poosje uit’, kan ik alleen maar aanraden om morgen te beginnen en dan weet je over een paar maanden echt een heel stuk meer over jezelf.

Alles gaat op je eigen tempo en ik heb het als heel prettig ervaren! Thanks Pieter!”

Niels

“Pieter helpt mij om inzicht te krijgen in mijn eigen lijf. Ik vertelde wat ik wil bereiken en Pieter zet een plan neer. Niet een uit de lucht gegrepen plan, maar voorzien van sterke onderbouwing met de nodige artikelen voor mijn lering.

Niet alleen zie ik elke week resultaat, maar ik voel het ook. Zo voel ik het ook wanneer ik een avond genoten heb en de volgende dag wil trainen. Pieter steunt enorm bij de die inzichten en geeft mij de nodige schop onder m’n kont als ik dat nodig heb.”

Rick

“Ik wilde afvallen en fitter worden en daarnaast meer inzicht in voeding krijgen.

Ik zag vooral op tegen het bijhouden van het dagboek en de calorieën, omdat ik bang was dat dit een obsessie zou gaan worden. Het heeft me echter veel inzicht gegeven, vooral in welke producten bepaald aantal calorieën zit. Door elke week het dagboek erbij te pakken en te evalueren zag ik dat het dagboek wel degelijk een meerwaarde had. Het is dus geen obsessie geworden 🙂

De teller staat nu op -6 kg en veeeel minder vet en mijn omtrekken zijn in cm veel minder. Maar de meeste winst is behaald met de verandering in mindset. De relatie met voeding is gezonder geworden, de eetbuien zijn zo goed als verdwenen en ik kan weer genieten van ‘slecht’ eten.

Ik wil je vooral heel heel erg bedanken voor alles! Alle tijd die je hier in hebt gestoken, alle informatie die je met me gedeeld hebt en de inzichten die ik daardoor gekregen heb. Het eindresultaat is zó fijn, so thanks!

Tessa

Na jaren proberen af te vallen, zonder succes, is het me eindelijk gelukt met behulp van Coach Van Doorn.

Dit is het resultaat van consistentie en doorzettingsvermogen. Door de coaching heb ik geleerd wat voeding + sporten met je lichaam kan doen en hoe je het beste een gezonde levensstijl kan aannemen. Als ik het kan, kan jij het ook. Ik ben nu zo’n 25 kilo kwijt, nu is het alleen nog een kwestie van doorpakken.

Brunie

“Mijn ervaring met de coaching van Pieter is echt een hele fijne ervaring geweest. Ik starte met vaak een futloos gevoel en ik zat niet echt lekker in mijn vel. Naar verloop van tijd, met de tips en begeleiding van Pieter ben ik mij steeds beter gaan voelen en is mijn kennis enorm verreikt over voeding en sport, waardoor nu de levensstijl die Pieter aanreikt, een vaste basis is geworden in mijn routine.

Ik ging van niet lekker in mijn vel en futloos, naar mijzelf super goed voelen. Het mooiste gevoel wat ik eraan overgehouden heb is dat ik trots ben op mijzelf en mijn lijf en hier een stuk minder onzeker over ben.

Ik zou Pieter zeker aanbevelen met zijn coaching en begeleiding! Echt een top vent!”

Kelly

“Ik kwam op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Aan de slag met Pieter was mijn laatste hoop. En met resultaat!

Veel inzicht gekregen in mijn valkuilen en hoe ik deze kan ontwijken. Daarbij is de begeleiding erg persoonlijk en professioneel. Afvallen zonder honger lijden of speciaal dieet. Absoluut een aanrader.”

Kathelijne

Pieter is een coach die weet waar hij het over heeft. Door een gestructureerde werkwijze weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

RICHY

Van Doorn coaching geeft mij een plan op maat. Uniek en specifiek op mij gericht. De coach heeft veel kennis van zaken en dat zie je terug in zijn werkwijze. Hij motiveert goed en er is veel ruimte voor reflectie en aanpassingen. Hij is kritisch, ook naar zichzelf. Streeft ernaar om het beste eruit te halen. 5 reeten!

MAX

Een coach met veel kennis van voeding, training enz., en een hele plezierige, persoonlijke aanpak. Niets werkte tot nu toe, maar nu haal ik eindelijk mijn doelen!

CLASINE BRAK

Na veel jaren afwachten met een ongezonde leefstijl heb ik toch eindelijk de stap gezet om het te gaan proberen via Pieter. Ik leer een hoop van zijn begeleiding en ik kan zelfstandig aan de slag gaan met mijn workouts. Ik ben bewuster van mijn intake en actiever in beweging waardoor ik snel resultaat boek en daarmee mijn doelen bereik!

Agnes
COACHING TRAJECT

Hangt jouw buik over je autogordel?